okładka

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego /.

Lewicki, Piotr P. (1937-2011)., Kowalczyk, Roman (1964- ), Pałacha, Zbigniew

Rok wydania: 2017.

Żywność technologia narzędzia i maszyny podrecznik akademicki, Żywność technologia

dostępne:

1 z 1

Autor
Lewicki, Piotr P. (1937-2011).
Kowalczyk, Roman (1964- )
Pałacha, Zbigniew
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego /.
ISBN
978-83-01-19407-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Rok wydania
2017.
Numer wydania
Wyd. 4 - 1 dodr. (PWN).
Objętość
467, [1] s. : ;
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia narzędzia i maszyny podrecznik akademicki
Żywność technologia
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
020
%a 9788301194079
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego /.
250
%a Wyd. 4 - 1 dodr. (PWN).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2017.
300
%a 467, [1] s. : ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
650
%a Żywność %v podrecznik akademicki %x technologia%x narzędzia i maszyny
650
%a Żywność %x technologia
700
%a Lewicki, Piotr P. %d (1937-2011).
700
%a Kowalczyk, Roman %d (1964- )
700
%a Pałacha, Zbigniew
920
%a 978-83-01-19407-9

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 59032
Sygnatura: 66/69
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane